LA CERDANYA ÉS PLENA D’HISTÒRIA I CULTURA, DEIXA’T GUIAR!

Pobles, ermites, restes arqueològiques…

Què vols descobrir?

Ja saps què fer a La Cerdanya?

Escull la teva visita i coneix els racons ceretans

 • Un dels pobles més importants de la història de Catalunya que avui en dia segueix al capdavant amb el turisme com a principal motor econòmic, espcecialment a l’hivern, ja que està envoltat per 9 estacions d’esquí en 3 països diferents.
 • És un poble que no deixa indiferent a ningú, especialment per les seves espectaculars vistes de la vall de la Cerdanya i per la seva posició privilegiada al bell mig d’aquesta.

 • Una visita que et permetrà conèixer millor la vila, però també la comarca ceretana. Té una durada aproximada de 2 hores, durant les quals el guia et porta de la part baixa del poble fins al punt més alt del campanar, on es gaudeix d’unes immillorables vistes de tota la comarca i els seus cims.
 • Es recorre el que fa anys havia estat l’emmurallada vila medieval fins a arribar al punt més emblemàtic del poble, l’estany i el seu agradable entorn.

4-20 persones 20-30 persones 30-40 persones  >40 persones
8 €/pax 7 €/pax 6 €/pax 5 €/pax

 

Per a més d’un poble el mateix dia: 50 % de descompte a partir de la 1a visita. 10% de descompte en clients asidus.

Reserva ara!

 • Els pobles de La Cerdanya tenen entre 800 i 2000 anys d’història i per ells han passat varies civilitzacions, han patit forts setges a causa de la seva posició estratègica el mig dels Pirineus i pel seu clima més moderat que a d’altres zones del Pirineu, el que permetia una major qualitat de vida.
 • Entre els pobles més interessants de visitar, trobem l’enclavament de Llívia o la vila de Bellver de Cerdanya, tots dos seguint d’aprop a Puigcerdà pel que fa a atractiu turístic i històric.

 • Llívia: descobreix per què tenim un tros de territori dins del país veí (França), i com és que aquesta vila és la capital històrica de la Cerdanya i el bressol de Catalunya. A més, té dins del seu patrimoni, les restes de la farmàcia més antiga d’Europa, museu avui en dia, que es visita durant el recorregut.
 • Bellver de Cerdanya: una de les viles més tranquil·les de la vall (en proporció a les seves dimensions), i que conserva un preciós casc antic medieval des d’on els vilatans varen poder-se defensar amb èxit durant la Guerra Civil degut a la seva privilegiada posició dalt del turó Bel Vedere. El recorregut inclou també la visita a un antic sequer de pinyes, un dels 4 que hi va haver a Espanya. 

4-20 persones 20-30 persones 30-40 persones  >40 persones
8 €/pax 7 €/pax 6 €/pax 5 €/pax

 

Per a més d’un poble el mateix dia: 50 % de descompte a partir de la 1a visita. 10% de descompte en clients asidus.

Reserva ara!

 • La Cerdanya disposa del llegat romànic més gran dels Pirineus, amb unes 70 ermites romàniques del segle XII, que encara avui en dia oficien a cada poblet de la comarca.
 • L’excursió és una ruta per la vall de La Cerdanya recorrent algunes de les més boniques ermites, a la vegada que permet gaudir d’unes magnífiques vistes de tota la vall i del riu que la travessa, el Segre.

 • Sant Climent de Talltorta: anomenada també la “capella sixtina” de La Cerdanya per les pintures barroques del seu interior.
 • Santa Maria de Talló: coneguda com la “catedral” de la Cerdanya per les seves dimensions.
 • Santa Maria de Quadres: un antic hospedatge al bell mig del camí de Sant Jaume ceretà.
 • Santa Eugènia de Nerellà: la “torre de Pisa” ceretana, per la inclinació del seu campanar.

4-10 persones 11-25 persones 26-45 persones  >45 persones
15 €/pax 7 €/pax 5.50 €/pax 4 €/pax

Reserva ara!

 • A més de pobles i ermites, podem dur-te a conèixer altres indrets de La Cerdanya, o combinar-ho amb d’altres visites.
 • A dia d’avui disposem de les següents visites guiades, i estem treballant per oferir-ne de noves en breu:
  • El Castellot de Bolvir: són les restes arqueològiques més antigues de la comarca i es pot observar el pas de 3 civilitzacions diferents pel mateix indret. Recomanem combinar aquesta visita amb l’ermita romànica de Sant Climent de Talltorta.

 • El Castellot de Bolvir: De 2 a 10 persones – 10 €/persona. D’11 a 25 persones: 7€/persona. A partir de 25 persones: 5 €/persona (inclou l’entrada al Museu Espai Certània i l’ermita de Talltorta).

Reserva ara!

Testimonis

“Un grup d’amics volíem conèixer la Cerdanya i ens varem dirigim a 360xplore per a que ens fessin un visita guida per Puigcerdà on vam descobrir el que mai havíem vist en una ciutat ja coneguda”
Laura A. • VISITA AL POBLE DE PUIGCERDÀ
“Amena i interessant visita cultural d’en Màrius per Bolvir i voltants en la qual ens va contagiar la seva passió per la Cerdanya”
Antoni M • VISITA CULTURAL EN UNA TROBADA FAMILIAR
Llegir més opinions

Visita a Puigcerdà

La capital de la Cerdanya des de 1178 i el principal centre d’esquí del Pirineu

El romànic

El llegat d’ermites construides al segle XII que encara segueixen d’empeus i fascinant-nos

Jaciment arqueològic del Castellot

El punt estratègic de poblament al llarg dels segles i bressol de la Cerdanya