CLASSES D'ESQUÍ

Si estàs buscant un professor d'esquí a la Cerdanya, ho acabes de trobar!

D’una forma fàcil i divertida amb els tècnics més qualificats. Si no t’has posat mai uns esquís però fa temps que t’ho mires, o si fa temps que esquies i vols millorar, no t’ho pensis més i posa’t en els millors mans.

T’ensenyarem a esquiar i et donarem autonomia per a que tu sol siguis capaç de lliscar per les pistes i progressar d’una forma segura, gaudint al màxim d’un esport que aporta increïbles sensacions en un entorn inigualable.

Les classes (particulars o en grup) tenen una durada mínima de 3 hores, ja que es la millor forma de poder aprofundir en el teu aprenentatge. En funció del teu nivell d’esquí (debutant, mig o avançat), seleccionarem les millors zones de l’estació per a desenvolupar la sessió de manera que sigui el màxim de profitosa.

Durant la sessió, t’explicarem els gestos correctes per a esquiar o millorar, te’ls mostrarem, i posarem al teu abast tot un conjunt d’exercicis (de fàcil a més tècnic), per a que puguis posar-ho en pràctica, sempre sota la nostra supervisió.

image description
Època:De Desembre a Abril
Lloc d'activitat:Cerdanya

CLASSES D'ESQUÍ

ESCULL ENTRE LES NOSTRES CLASSES

    Personal Ski Trainer

    Tot el dia

    Aquest és un servei exclusiu i únic de personalització de la teva evolució en l’esquí. Disposaràs tot el dia del Personal Ski Trainer per assolir els teus objectius en el món de l’esquí.

    0
    Segons 0 opinió