VISITES GUIADES

Si estàs buscant un guia cultural a la Cerdanya, organitzem visites guiades per a grups i particulars a Puigcerdà i Bellver de Cerdanya per a conèixer la seva evolució al llarg de la història.

Durant les visites, et descobrim no només el poble sinó també la comarca de la Cerdanya, que té unes peculiaritats úniques dignes de ser conegudes!

Les visites es realitzen a partir de 10 persones. A més, la visita a Puigcerdà es fa a partir de 4 persones els dissabtes d’estiu a les 18 hrs.

Els pobles de La Cerdanya tenen entre 800 i 2000 anys d’història i per ells han passat varies civilitzacions, han patit forts setges a causa de la seva posició estratègica el mig dels Pirineus i pel seu clima més moderat que a d’altres zones del Pirineu, el que permetia una major qualitat de vida.

Per a grans grups (a partir de 20 persones), realitzem també visites a d’altres pobles de la comarca (catalana i francesa) i circuits culturals de diversos dies amb activitats diverses (Tren Groc, cates de formatges, museus…). Més informació a la nostra pàgina de grups.

image description
Època:De Gener a Desembre
Lloc d'activitat:Cerdanya

VISITES GUIADES

ESCULL ENTRE LES NOSTRES VISITES
  • sale

Visita Guiada a Bellver de Cerdanya

1-1,5 hores

Una passejada d’entre 1h15 i 1h30 que et mostrarà l’encantador casc antic de la Vila de Bellver de Cerdanya, un dels pobles més ben conservats i situat en un indret pintoresc a dalt d’un turó amb l’imponent paret del Cadí…

0
Segons 0 opinió