Fem visites guiades per a grups i particulars a Puigcerdà i Bellver de Cerdanya per a conèixer la seva evolució al llarg de la història.

Durant les visites, et descobrim no només el poble sinó també la comarca de la Cerdanya, que té unes peculiaritats úniques dignes de ser conegudes!

Les visites es realitzen a partir de 10 persones. A més, la visita a Puigcerdà es fa a partir de 4 persones els dissabtes d’estiu a les 18 hrs.

Els pobles de La Cerdanya tenen entre 800 i 2000 anys d’història i per ells han passat varies civilitzacions, han patit forts setges a causa de la seva posició estratègica el mig dels Pirineus i pel seu clima més moderat que a d’altres zones del Pirineu, el que permetia una major qualitat de vida.

Per a grans grups (a partir de 20 persones), realitzem també visites a d’altres pobles de la comarca (catalana i francesa) i circuits culturals de diversos dies amb activitats diverses (Tren Groc, cates de formatges, museus…). Més informació a la nostra pàgina de grups (botó pàgina grups)

No Trip matches your search criteira