Ni t’imagines els racons de la Cerdanya que podràs descobrir amb una Ebike


Si estàs cansat/da de lluitar contra terrenys difícils i pujades esgotadores, les nostres rutes amb bicicleta elèctrica t’alliberaran d’aquests desafiaments, fent-te gaudir cada moment de la ruta.

Imagina explorar nous horitzons sense la preocupació de la fatiga. Amb una ebike, cada muntanya passa d’un obstacle a una experiència emocionant.

No et preocupis per mantenir el ritme del grup, una bicicleta elèctrica iguala el terreny de joc, permetent gaudir sense importar el teu nivell de condició física.

Cobrir més terreny en menys temps = repetir aquella baixada que t’ha dibuixat el somriure a la cara. I si vols, un altre cop.

Rutes 100% privades

A totes les nostres rutes, el guia està només amb tu i per a tu, o amb el teu grup.

Busques un corriol d’enduro trepidant? Una volta per refugis del Cadí? Un agradable passeig pels camins que ressegueixen el Segre? Tu demana, que et portarem per rutes i senders que no oblidaràs.

Ebike: un nou món de possibilitats sobre rodes

Durada:

Mig dia (3-4 h) o dia sencer (5-6 h)

A on:

A on tu vulguis, què t’agrada més?

Dificultat:

La que tu escullis, 100% adaptat

Horari:

El que més et convingui

Lloguer d’ebike:

No en tens, encara? Et gestionem el lloguer. I després la voldràs.

Això és el que t’estàs perdent

Algunes opinions

La gestió de l'activitat va ser excepcional, amb un tracte inmillorable i molt atents als detalls. Molt recomanable a tots els que visitin la comarca!

EXCEPCIONAL
Christine Cook

Generen un ambient divertit i a la vegada professional, adaptant-se eprfectament tant als adults com als nens. Costa trobar empreses així a la Cerdanya!

ÚNICS
Eric Perez

Les millors rutes, els millors guies i una atenció magnífica. Tot un encert invertir més per trobar serveis de qualitat i persones atents i professionals.

IMMILLORABLE
Victor Alonso
PREV
NEXT

Més amunt, més ràpid. No només gaudiràs de baixar.

What are you looking for?

Volem escoltar què necessites, com t'imagines la teva experiència. Truca'ns, envia'ns un whatsapp o un email: